Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 495.000 DKK

Gokartudlejningscenter køreklar "Nedsat 17%"

Køreklar virksomhed med 25 års beliggenhed.

Omsætning 1/2 - 1 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt Ældre end 25 år

Gokartcenter med udlejningsgokarts sælges grundet manglende tid til at drive virksomheden 100%. De sidste 5 år har banen været et ApS med 2 ejere og har haft den som bibeskæftigelse hvilket betød vi kun kunne have åbent om aftenen og i weekenderne. Derfor passer firmaprofilen fint til enkeltmandsvirksomhed med årsindtjening i alle sommermånederne fra marts til november.

Banen ligger på en lejet grund som blev grundlagt i 1992. Nuværende lejeaftale udløber 1/4-2022 med mulighed for forlængelse, eller man kan vælge at forhandle pris af overtagelse af jorden af udlejer. Området dækker ca.1 Hektar med stor p-plads til 30-40 biler. Grunden er en gammel fyldeplads for en nedlagt grusgrav, så området kan ikke bruges til nogen anden form for benyttelse.

Asfaltbanen er 454 meter lang og der medfølger 11 gokarts i høj standard. Hjelme, køredragter og værktøj er en del af pakken, og der skal ikke investeres yderligere for at drive stedet videre.

Gokarterne står i 2 containere, med tilhørende værktøj. Der er en kontor skurvogn som har set bedre dage, men den er brugbar. Der er et træhus med rum til omkring 50-60 siddende gæster ved stole/borde. Der er omklædningsrum, et mindre køkken af ældre dato, et wc og et mindre lagerlokale.

Kunderne er familien Danmark, firmaarrangementer, skoleudflugter, polterabends, gokartklubber, og sommerhusgæster i ferierne. I sommerferien er der fuldt belagt.

Der er ingen gæld i selskabet.

Ved overtagelse af virksomheden medfølger udover inventar, tlf. nr., hjemmeside, løbskalender, firmaets bankkonto, og hjælp til opstart.

Prisen er sat til 495.000 kr. plus indestående på konto.

Produktet

Udlejning af gokart på lukket bane.

Booking af op til 8 gokarts af gangen. Lån af køredragter og hjelme er inkluderet i priser. En kort sikkerheds briefring inden kunder slippes løs i gokarten. Computer og sensorer står for tidstagning og placeringer i løbene. Efter løbet vil man få et print med hjem og der kan tilkøbes medaljer hvis man ønsker en tur på sejrspodiet. Der er 2 børnegokarts hvor man kan starte fra ca. 6-7 års alderen.

Gokarterne vil med vores banelayout som udlejning kommer tættest på følelsen af en rigtig racerkart. Vi advarer om at være forsigtig med højrefoden hvis man ikke er erfaren kører.

Markedsføringskanaler

Vi er at finde på hjemmeside, facebook, google.

Kunder om sommeren står ca. for 80-90% fra sommerhusgæster.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
27595

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
27013

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-11-2016
Udbudspris 495.000 DKK