Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Website klar til at blive skubbet over disken!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Leads samt kontingent

Vi tilbyder en service for alle som drømmer om at få kørekort. Vi vil gøre det muligt for kommende køreskoleelver let og hurtigt, at finde information omkring relevante køreskoler i deres nærområde, så de kan finde den helt rigtige for dem.

Det betyder, at vi tilbyder en portal, som giver alle nødvendige informationer for at træffe den rigtige beslutning, hvad angår køreskole. Du skal som bruger og fremtidig køreskoleelev hurtigt og nemt kunne finde informationer omkring de praktiske, økonomiske og lovmæssige aspekter af at tage et kørekort.

Det giver vi dig, samtidig med at vi tilbyder gratis lektioner i både kørsel og teori. Så du bliver klædt godt på til at gennemføre og bestå både teori- og køreprøve.

Vi betragter et kørekort som en vigtig og afgørende uddannelse i dit liv. Du får ansvar for både dig selv og andre i trafikken, og det forpligter. Derfor er det afgørende for os at sikre, at uddannelsen er i orden og du får mulighed for at finde netop dén køreskole, som passer til dine behov. Vi holder derfor køreskolerne op på, hvad de lover dig som elev, og hvad de rent faktisk leverer. Det gælder både service, pris og kvalitet af uddannelsen.

Det er vigtigt for os at sikre at kørelæreren overholder følgende elementer i sin uddannelse af dig:

Punktlighed – overholder kørelæreren sine tidsplaner?
Erfaring
Pris
Ekstra tid/takst
Tilgængelighed – kan du ringe til din kørelærer med dine spørgsmål?
Fleksibilitet – Tages der hensyn til din skolegang, job og fritidsinteresser? Er kørelæreren fleksibel, hvad angår opsamlings- og afleveringssted efter køretimer?
Bilen
Er det samme kørelærer under hele forløbet? Du skal føle dig tryg i din køreundervisning, derfor er det vigtigt at vide om det er samme kørelærer under hele uddannelsen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1432

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
28242

Omsætnings status:
Endnu ingen omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-07-2017
Udbudspris 0 - 50.000 DKK