Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af møbler - Unik dropshipping samarbejdsaftale og showroom koncept

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Automatiset dropshipping løsning med alt inkluderet

Kunne du tænke dig at blive iværksætter? Eller måske udvide din forretning med salg indenfor møbler, som egentlig kører ganske automatisk? Du skal hverken pakke varer, eller tænke på webshoppen - da den er lavet! Der er allerede omsat for 50.000 DKK organisk uden der blevet investeret i at få siden søgemaskine optimeret eller markedsført.

Der følger en unik aftale med i prisen omkring forsendelse af vare, IT support, varelager samt showrooms. Det eneste du skal tænke på, er at markedsføre og besvare enkle kundehenvendelser. Du har her en mulighed for at være en del af et enestående online møbelkoncept. hvor du få varene direkte sendt fra producenten!

Hvorfor sælger vi denne shop?:

Vi er dropshipping leverandør til webshoppen og har siden starten ville supplere vores kerneforretning med omsætning via egne webshops men vi nået til en selskabs størrelse, hvor vi ikke kan udnytte webshoppen til dens fulde potientielle derfor søger vi en skarp person indenfor online markedsføring med erfaring som vil være villig til at overtage shoppen og drive den videre.

Lidt om os og dropshipping konceptet:

Konceptet er meget simpelt, vi får alle vores møbler direkte hos producenterne, vores indkøbs og logistik afdeling er placeret i Polen, kontoret er bemandet med 9 medarbejdere, hvoraf de 3 er danskere.

Vi har showrooms i Jylland og på Sjælland, begge showrooms er ubemandede, og virker således at kunden finder deres nye sofa eller seng på nettet, herefter har de muligheden for at kigge forbi et showroom for at prøve varen, synes de om den, bestiller de varen online, har de spørgsmål undervejs, kan de enten ringe til dig som shopejer, eller du kan vælge at lade dem ringe til en af vores kundeservice medarbejdere, som naturligvis tager telefonen i dit navn.

Det står dig frit for om du vil deltage i showrooms konceptet, du binder dig heller ikke til kun at sælge vores produkter, vi leverer alle dine varer ud, også selvom de ikke er bestilt hos os, du kan derfor sagtens tage varer ind fra en anden leverandør, om det er dropshipping eller til lager, afgør DU helt selv.

Alle vores biler er bemandet med 2 chauffører, skulle din kunde bo i lejlighed, leverer vi varen helt op til lejligheden.

Hvad får du som B2B partner hos os:

1. En nøglefærdig Dropshipping webshop med Danmarks største udvalg af sofaer og senge
2. Gratis hverdags support fra 10.00 – 16.00
3. Levering med egne biler i hele Danmark
4. Varelevering på hverdage og weekend
5. Gratis afhentning og levering ved reklamation
6. Vi stiller en gratis service sofa til rådighed ved reklamation
7. Gratis forsendelse af stofprøver til dine kunder ( GLS )
8. En professionel farve generator hvor kunden selv kan vælge og se sofaens farve inden de bestiller.
9. Vi tilbyder at montere sofaen ude hos din kunde ( kun 499,- )
10. Du betaler først for den solgte vare efter ordren er afsendt

OBS!: Du overtager ikke et selskab så du skal selv oprette et selskab som vi overdrager webshoppens aktiver til.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen i tal (2017)

Kunder: 140.000+
Gns. sessionsvarighed: 00:02:30
Gennemsnitlig ordreværdi: 2.159,76 kr.
Sociale media: 31,94 %
Betalt trafik: 24,77 %
Organiske Google søgninger: 22,97 %
Directs: 17,86 %

Produktet

Shoppen sælger møbler, køjesenge, vægsenge, børnesenge, madrasser samt kontinental senge. Produkterne er fyldt med smarte finesser, materialet vi bruger ligger på et højt niveau, dette gælder os elementer, der skjult bag sofaens stof og skum materialer er nøje udvalgt.

Der bliver kun benyttet robuste og massive trærammer der holder i mange år, de fleste af vores sofaer har 40+ kg HR skum i hynderne, og der medfølger pyntepuder!

Alle vores møbler er produceret i EU og dermed også certificerede.

Levering medfølger samt der naturligvis er 30 dages returret på alle produkter.

Markedsføringskanaler

Der markedsføres lige nu igenmen Googles søgemaskine, hvor webshoppen lige nu få organiske salg. Hvis en ny ejer vil benytte andre markedsførings kanaler, kan vi hjælpe med opsætningen.

Kampagner indenfor facebook, har vi tidligere benyttet og testet på andre aktiviteter indenfor møblet branchen, og det har givet gode resultater.
De primære og mest eksekverings mulige markedsførings kanaler der er lige nu vil vi kunne vejlede om, hvad bedst kan betale sig for dig, for at skabe salg på.

Det opsat en nyhedsbrev 'sign up' på webshoppen som vi klart anbefaler at benytte. Da mail kampagner virker effektivt i branchen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1221

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29405

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-02-2018
Udbudspris 235.000 DKK