Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Professionel 3-tilbudsside/RFQ-site inden for webopgaver – unikt administrationspanel til alle parter

Hvis du har mod på et iværksætterprojekt med stort potentiale, kendskab til webbranchen og erfaring med kundehåndtering, så er her en virksomhed for dig!

 • Flytbarhed:Flytbar
 • Type:Website
 • Ansatte:5 eller derunder
 • Grundlagt:2016
 • Oprettet den:15-02-2017
 • Annonce set:1453
 • Følgere:13
 • Kontaktet:12
Udbudspris 39.000 DKK Honorar ved køb: 4.670 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Denne virksomhed er en online portal, der har til formål at formidle webopgaver mellem opgaveudbydere og –løsere, så begge parter får det bedste match. Systemet er bygget som en 3-tilbudsside, hvor man således kan oprette sig som enten arbejdsudbyder eller freelancer/webbureau. Designet er også helt unikt og er skræddersyet til dette projekt. Målet er ganske enkelt at gøre det nemt for alle at finde dygtige og pålidelige leverandører af webydelser – hvad enten det handler om små eller store webopgaver.

Produktet

Konceptet bag denne virksomhed er, at erhvervsdrivende og privatpersoner gratis kan indhente 3 uforpligtende tilbud fra virksomhedens partnere. Partnerne byder selv på de opgaver, der har deres interesse. Systemet er bygget således, at man kan oprette sig som enten opgaveudbyder eller partner (freelancer/webbureau). Designet er er helt unikt, innovativt og skræddersyet til netop dette projekt!

Systemet er udviklet rigtigt brugervenligt for begge parter. Det er kodet fra bunden i PHP, hvilket gør det til en fordel, at køber har en smule kendskab til kodning – dog kan den daglige drift sagtens varetages uden. Opgaveudbydere, -løsere og administratorer har alle et administrationspanel, hvorfra de kan diverse funktionaliteter.

Når en opgave er sendt ind og godkendes, vil opgaveudbyderen modtage 3 tilbud inden for 48 timer af de freelancere/webbureauer, som er er koblet på systemet. Det er gratis og uforpligtende at indhente disse 3 tilbud. Det er op til freelancere/webbureauer er byde ind på opgaverne. De 3 højstbydende vil gå til næste runde, hvor opgaveudbyderen så skal vælge den mest kvalificerede til opgaven. Som freelancer/webbureau skal man købe clips for at kunne byde på ledige opgaver, og det er netop her, at indtjeningen er.

Vi uddyber naturligvis gerne ovenstående til seriøse henvendelser ☺

Til systemet medfølger: Domæne, unik kode i PHP (kan principielt kopieres til flere RFQ-koncepter), logo, Facebookside samt LinkedIn-konto.

Markedsføringskanaler

Platformen (online website) har stort set ikke været markedsført, idet alvorlig sygdom desværre har sat en stopper for vores eventyr – vi håber derfor nu på, at vi kan finde den rette til at videreføre projektet. Til trods for den manglende markedsføring har flere opgaver været igennem systemet med stor succes. Konceptet har et kæmpe potentiale for den rette køber. Siden er live og testet af såvel brugere som partnere. Vi har oplevet stor interesse fra webbureauer (og freelancere), der ser platformen som et værdifuldt supplement – og på sigt erstatning – for deres øvrige markedsføringsaktiviteter. Konceptet er klar til en seriøs lancering, hvor der sættes ind med alle sejl på leadgenering og markedsføring. Sitet i sig selv kræver minimalt arbejde, har lave omkostninger og er fuldstændigt køreklar!

Virksomheden er tilstede på både Facebook og LinkedIn.

Økonomiske nøgletal

Virkosmheden sælges snarre som produkt end virksomhed. Der eksisterer desværre ikke det store regnskab grundet vores personlige omstændigheder og den korte driftperiode som følge heraf. Virksomheden driftes altså ikke på nuværende tidspunkt, hvorfor nøgletal ikke er relevante at præsentere. Dog vil vi gerne udpensle, hvorledes virksomheden skal genere overskud - dette ved at genere opgaver til vores partnere.

Det fungerer således, at vores partnere byder ind på opgaver med det, som vi kalder Crevo Clips. Et clip har en værdi af ca. 100 kr. - vi kører med mængderabat alt efter, hvor mange clip en partner køber. Det er helt op til den enkelte at vurdere, hvor meget de vil byde på opgaven, men vi anbefaler mellem 10-15% af opgavens værdi, hvilket har stemt overens med de bud, vi har modtaget indtil nu. Det er kun den partner, der vinder opgaven, som betaler - resten får deres clips tilbage. Det er altså risikofrit for partnerne at byde ind på opgaver.

Systemet er bygget op således, at det altid er de 3 partnere, der har budt det højeste antal Crevo Clips, der sendes videre til opgaveudbyderen. På den måde sikrer vi den højest mulige indtjening og seriøsitet i de bud, der afgives.

Omkostninger

- Domæne 45 kr årligt
- Server 150 kr årligt
- Betalingsaftale 1250 kr årligt

Det har altså ikke kostet os mere end 1445 kr på års basis at holde systemet. Vi har ikke brugt penge på markedsføringsmæssige tiltag, men disse bør naturligvis figurere i en ny ejers budget for at opnå en succesfuld lancering og drift. Vi har desuden brugt regnskabsprogrammet Billy.

Markedet

Markedet for RFQ- sites, også kaldet 3-tilbudssider, er populært og stigende i flere brancher. I Danmark er rivaliseringen mellem udbydere af denne serviceydelse ikke presserende. Der er ikke, på samme både som indenfor revisions- og advokatbranchen, en mastodont på markedet. Der findes få direkte konkurrenter til Crevo. Det er dog væsentligt, at Crevo formår at differentiere produktet og forholde sig til konkurrencen i udførelsen af marketingplanen og konceptets virke. Generelt er web- og IT-branchen i vækst, hvilket som udgangspunkt medfører en gunstig konkurrencemæssig situation for et koncept som Crevo.

Svagheder/udfordringer

• Bredt markedsgrundlag og knap så meget fokus på de enkelte dele af branchen
• Fælles branding af alle partnere og typer af opgaver
• Gratis sparring med og vejledning af opgaveudbyder
• Risiko for at partnerne underbyder hinanden

Stærke sider

• God, brugervenlig og funktionel platform
• Mange kompetencer og viden samlet på et sted
• Samarbejdsrelationer mellem kunder, virksomheder og Crevo
• Favner bredt inden for branchen
• Mange fagligheder og kompetencer samlet på et sted kan tiltrække større opgaver og kunder
• Samler partnerne med en stærk fælles identitet

Ideel køber

Den ideelle køber har mod på et iværksætterprojekt med stort potentiale, kendskab til webbranchen og erfaring med kundehåndtering. Du har gerne et stort netværk eller mod på at skabe det :-)

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis være behjælpelige med introduktion til systemet og overleveringen.

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:27408
 • Forretningen opererer i: Hele landet
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:Varelager er ikke inkluderet
 • Værdi af inventar:Inventar er ikke inkluderet
 • Årsag til salg:Helbred
 • Omsætning:0 - 1/2 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning