Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med sexlegetøj sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Webshop med SEO optimeret beskrivelser og kategorier sælges. Vi er et webbureau der udvikler hjemmesider og webshops, samt SEO optimerer eksisterende hjemmesider, og har som en del af vores udviklingskoncept, udviklet en fuld webshop med alle de nødvendige optimeringer for at rangerer højt i Google.

Derudover er alle produktbeskrivelser oprettet i henhold til SEO optimering.

Der er også oprettet samarbejde med bloggere således at produkterne på siden modtager anmeldelser fra relevante eksterne sider, hvilket forøger rangeringen i Google. Endelig er der etableret kontakt til affiliate programmer som kan være med til at booste omsætningen.

Der udestår derfor nu kun at få gang i markedsføringen og linkbuilding således at trafikken til siden kan forøges. Da vores primære fokus ligger i udvikling af andre virksomheders hjemmesider og webshops ønsker vi at sælge denne webshop til nogle som vil tage den til den næste spændende fase.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har i dag en begrænset omsætning, da der ikke har været brugt penge på markedsføring. Det man køber er derfor ikke en eksisterende omsætning, men en færdigudviklet webshop, incl. alle danske produktbeskrivelser.

Regnskab

  • Omsætning:12.000 DKK
  • Ebitda: 6.000 DKK
  • Resultat før skat: 6.000 DKK
  • Balancesum: 115.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Webshoppen sælger sexlegetøj fra kendte mærker og alle produkter har en høj kvalitet.

Der er ikke tale om billige produkter fra Østen. Varelageret har en bred vifte af produkter, men begrænset antal pr. produkt. Produkterne passer til kvinder, mænd og par og udover legetøjsprodukterne er der en del cremer, massage lys og lingeri.

Produkterne matcher i rimeligt omfang de produkter som lignende webshops udbyder, og prismæssigt er produkterne konkurrencedygtige. Ud over produkterne medfølger også leverandøraftaler, således at nye produkter kan bestilles.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er fuldt SEO optimeret og klar til en markedsføringsindsats. Ved at forøge antallet af link mod siden, samt trafikmængden vil en høj placering i Google være mulig.

Omkostninger

Eneste omkostning er købsprisen.

Shopsystem

Aktiver

Der er ikke nogle fysiske rammer.

Varelager på 110.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Webshoppen er udviklet i forbindelse med et større projekt i vores IT-virksomhed.

Markedet

Markedet for sexlegetøj har generelt været støt stigende gennem de sidste par år og denne trend forventes at fortsætte. De største udbydere på markedet har en 3 cifferet million omsætning og er i god vækst.

Svagheder/udfordringer

Der ses ikke de store svagheder ved markedet eftersom det i de senere år er blevet mere accepteret at sælge og bruge sexlegetøj.

Stærke sider

I forhold til andre produkter ligger avancen på sexlegetøj i den høje ende.

Strategi

Webshoppen er udviklet med henblik på salg og har derfor ikke udviklet en strategi.

Vision

Webshoppen er udviklet med henblik på salg og har ikke defineret en vision.

Ideel køber

Virksomheden i sin nuværende form vil være ideel for en iværksætter der kan udnytte det store potentiale der er i webshoppen. Hele fundamentet er på plads, nu mangler der bare en driftig person der kan sætte skub i markedsføringen.

Opstartshjælp

Der kan tilbydes support på webshoppen som en del af købet. Ligeledes kan der tilbydes hjælp til markedsføring og linkbuilding.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1574

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30013

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-05-2018
Udbudspris 120.000 DKK