Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Niche webshop med velvære- & duftorienterede produkter. Lav konkurrence, høj margin & potentiale.

Multistore med salg til DK & Sverige + EU. Md. omsætning ca. 20-25.000,-

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2012
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Ved henvendelse
Region
Type

Vil du sælge eminente nicheprodukter med lav konkurrence - i både Danmark, Sverige & hele EU?
Velkørende og velfungerende niche-webshop (Prestashop multistore) der dagligt sender til både Sverige og Danmark.
Shoppen har eksisteret siden 2012 og er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil ind på det svenske marked. Produkterne er meget nye på det Skandinaviske marked og har med stor succes været vist på diverse B-C messer i DK. Webshoppen kan fungere som deltidsbeskæftigelse hvis du ønsker, men indgår messedeltagelse, kan indtjeningen øges betragteligt. Bemærk, at de angivede tal angår KUN shoppen.

Der er separat varelager på 40.000,- som ikke indgår i indkøbsprisen. Varelager består KUN af kurante varer.

Det kunne også være en mulighed, at du er mine nye samarbejdspartner. Jeg er villig til at dele virksomheden 50/50%. Du er særdeles dreven indenfor E-handle og har udpræget hands-on teknisk flair og god til SoMe. Jeg kan stå for den daglige drift, forsendelser, indkøb, tekster mm.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017: kr. 250.000,- / dækningsbidrag kr. 100.000,-

Regnskab

  • Omsætning:250.000 DKK
  • Ebitda: 100.000 DKK
  • Resultat før skat: 100.000 DKK
  • Balancesum: 50.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Flere af produkterne er i kategori lugtfjernere/luftrensere og duftprodukter. Det er brands, der slet ikke eksisterer på det svenske marked og har meget lav konkurrence på det danske. Hovedproduktet henvender sig primært til kvinder der elsker smukt, lækkert interiør, velduft & skønhed i hjemmet. Produktet bruges også til at rense luften for lugte fx mados, røg og andre uønskede lugte. Der er også tænkt på allergikere i produktsortimentet. Alt er i meget høj, ultralækker kvalitet, med hurtig levering & høj margin. Gode aftaler med leverandører.

Markedsføringskanaler

Analytics sporer naturligvis alt, så alle tal kan dokumenteres via Analytics.
Der er opsat (professionelt) både Google Adwords (siden 2014) og (nyere) Google Shopping med meget høj CTR. God, grundig SEO. Fx kommer 40% af konverteringer via organisk søgning.
Konverteringsrate i 2017 DK: 3,97% - SE/3,57%
Konverteringsrate i 2018: DK/4.5% – SE/3.7%. Gennemsnit ordreværdi dkr. 375,-
SoMe (FB, Insta) + Mailchimp følger med, men har ikke været dyrket (væsentligt), så hér, er der rigtig mange lavthængende frugter at plukke. Produkterne er meget smukke, så der kan nemt laves flotte tiltag.
Der medfølger C. Klitsgaards "Sæt din e-mailmarkedsføring på autopilot" + "Strategisk emailmarkedsføring med storytellingværktøj" som begge er hjælp til at tænke & eksekvere markedsføring & generere mersalg. Værdi kr. 5.300,-

Omkostninger

Prestashop (opensource CRM system) hostes hos C-hosting - med superhurtig support & 99% oppetid. Betalt til april 2019/kr. 1400,- pr. år). Du overtager .dk, .se & .com domæner - betalt til 2019. Der er integreret fragtløsning (GLS) + PostNord (mulighed for at overtage frankeringsmaskine), Nets, PayPal, ViaBill. Billig fragt til til Sverige. Mine samlede md. udgifter incl. emballage/kontorartikler, It-hjælp, lokaler: i alt ca. kr. 5000,- pr. md. Den største variabel er varekøb. Pt. ligger der kurante varer for omkring kr. 45.000,- som skal tilkøbes.

Aktiver

Dit samlede behov for lagerplads vil være max. 25m2.
Hvis du ønsker, medfølger 6 (store) professionelle lagerreoler, al emballage (bobleplast, kasser, kuverter, tape mv) + diverse ting, så du er køreklar fra dag 1. Samlet pris kr. 3500,-.
Hvis du ønsker det, medfølger messegear gratis - alt er klar til nem opsætning. Der ligger en plan over DK messer 2019 klar. Alle messe-kontakter kan overdrages, da der er forhandlet endog særdeles attraktive priser på messestande - primært på Sjælland.
Som nævnt er der mulighed for overdragelse af Daki frankeringsmaskine/aftale, hvis det ønskes. Den udløber april 2019.

Varelager på 40.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Butikken åbnede i 2012 som distributør med kun ét brand. I 2016 udvidede jeg sortimentet til at indeholde flere produkter i de nu 2 hovedkategorier og fungerede derefter blot som forhandler. I 2016 var jeg i en ulykke, der kostede mig meget "nedetid" og manglende fokus på butikken - det ses jo tydeligt af tallene. Det fokus er aldrig kommet retur og jeg har fået et nyt arbejde. Så butikken er perfekt til dig, der gerne vil overtage en lækker & velfungerende butik, der nemt kan skaleres eller udvides med flere produkter. Jeg har forslag til flere nye produktmuligheder, hvis det ønskes. Som nævnt ligger der også gode muligheder i messedeltagelse med de unikke produkter.

Markedet

Som tidligere beskrevet er produkterne nicheprodukter. Det betyder, at der er enkelte andre, men ganske små og ikke ret aktive, aktører på markedet. Det er især tydeligt, fordi jeg har deltaget på diverse messer og jeg kan se, at kendeskabet til produktet er lavt. Men begejstringen ved demonstration er meget, meget stor, da produktet er ualmindelig smukt og vækker massiv opsigt, når de udstilles. Messer er altså en rigtig god måde at øge kendskabet til produkterne på og samtidig efterfølgende genere trafik, eftersom kunden skal genkøbe opfyldning til produktet. I dag står de nye produkter for en væsentlig del af omsætningen, så strategien virker helt efter hensigten.

Svagheder/udfordringer

Du overtager mange glade kunder. Jeg prioriterer HØJ kundeservice og det betyder, at du overtager meget goodwill & mange genkøb. Ud over private kunder, findes flere virksomheder (også Kongehuset!!) der genkøber produkter til deres medarbejderes trivsel. Jeg får (og kan vise) mange mails fra glade kunder. Min udfordring har været, at få folk dele deres begejstring på fx SoMe. Hvis du er god til det, kan du hente store gevinster her. Returvarer er stort set 0.

Stærke sider

Jeg har valgt nogle brands, som få andre har på hylderne og det giver meget lav konkurrence. SEO er godt lavet, så jeg rankerer flot på flere søgeord. Man kunne sætte produktprisen ned (hvis man ønskede det) og samtidig have en god margin. Så dette er selvsagt et meget interessant brand.

Ideel køber

Sortimentet henvender sig til begge køn, men hovedproduktet henvender sig primært til kvinder. Så er du god til at kommunikere - især til kvinder - er det en fordel. SoMe er et backbone i onlinehandel, så det er ligeledes en fordel, hvis du er forberedt på dette. Som nævnt tidligere, kan du udvide forretningen med messedeltagelse, men vælger du KUN shopdelen, kan du forvente 60 minutters arbejde pr. dag. Du kan selv skalere hvor langt og dybt, du ønsker at tage denne forretning - den har rigtig mange muligheder.

Opstartshjælp

Butikken er bygget af en Prestashop ekspert og du får 2 timers gratis assistance til selv overdragelsen. Hun arbejder freelance til et rimeligt salær, hvis du efterfølgende ønsker at benytte hendes hjælp. Jeg kan hjælpe dig med al kontakt til leverandører, produktkendskab og anden opstartshjælp i rimeligt omfang. Skal du deltage i messer, har jeg hele "pakken" klar. Det er nærmest "plug&play" og jeg skal nok hjælpe dig godt igang. Er du en svensk køber og mangler du DK assistance, tilbyder jeg oversættelse/tekster/SEO afregnet på timebasis. Har selv skrevet alle shoppens tekster.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2131

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
29795

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-03-2018
Udbudspris 275.000 DKK