Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Unikt website med stærkt brand - community og webshop følger med!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Kæmpe potentiale for de rette tekniske og kommercielle ressourcer

Stærkt communitysite med kæmpe muligheder for den/de rette internet guys and girls.

Hjemmesiden er ikke tænkt som en erstatning for ”snakken over hækken”, men som en øget mulighed for at benytte de fordele, der nu engang er ved at bo i nærheden af andre. Der kan være tale om af få luftet hunden, se efter naboens hus, når han er på ferie, låne naboens fræser, eller booke en tid i vaskekælderen. Alt dette har vi gjort meget lettere at koordinere gennem denne service.

Vi har også udviklet en række kommunikations og sikkerhedsløsninger, der benytter sig af de nære fordele. Sitet kan gøre naboerne opmærksomme på, at en alarm er gået i gang, eller at en nabo ønsker opmærksomhed.

Økonomiske nøgletal

Der er foretaget store investeringer i platformen, men pga. andre forretninger må der prioriteres. Derfor ønsker ejerkredsen at afhænde virksomheden.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hjemmesiden har en helt unik plads som et troværdigt community for naboer.

For de rette personer er her et kæmpe potentiale for at udnytte det nære - og med mange mulige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder grundejerforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger en attraktivt platform for let kommunikation mellem beboer og deres forening. Der er tilknyttet en webshop med salg af alarmer, skilte og mærkater. Pga. manglende ressourcer er markedsføringen pt. på hold, men konverteringen har været ganske fin i løbet af 2017.

Der tilbydes fuld support og assistance i en overtagelseperiode.

Omkostninger

Meget små.... :) Omkostningerne er begrænset til drift at servere, website, domæner m.m.

Aktiver

Ingen nævneværdige

Virksomhedens historie

Idéen fik vi tilbage i 2005, hvor vi godt kunne tænke os at etablere en tennisbane i vores nabolag.

I forbindelse med dette projekt, fandt vi hurtigt ud af, at kontaktinformationerne på alle naboer var svært tilgængelige. De lister, der fandtes, var ikke opdaterede, og den daglige kommunikation skete oftest med dårlige ”kopier”.

Med egne erfaringer fra både andels-, lejer- og ejerforeninger, havde vi allerede en god viden om, at kommunikationen i sådanne fællesskaber generelt er mangelfuld. Vi havde også en godt kendskab til bestyrelsesarbejde, og kendte deraf også de forskellige udfordringer, disse står over for.

Derfor fandt vi på at etablere en hjemmeside, der kunne løse foreningers og bestyrelsers behov for opdateret og relevant information, let administration, samt let adgang til kommunikation naboer imellem.

Med tiden blev vi også opmærksomme på, at mange naboer ofte køber de samme varer og ydelser, blot på forskellige tidspunkter. Ved at koordinerer dette, kan der spares mange penge.

Derved fik vi idéen til yderligere at opstille en række funktioner, der kunne øge fordelene ved at være en del af et nabolag, og dermed en del af vores service
hjemmesiden er ikke en erstatning for ”snakken over hækken”

Men som en øget mulighed for at benytte de fordele, der nu engang er ved at bo i nærheden af andre. Der kan være tale om af få luftet hunden, se efter naboens hus, når han er på ferie, låne naboens fræser, eller booke en tid i vaskekælderen. Alt dette har vi gjort meget lettere at koordinere gennem sitet.

Vi har også udviklet en række kommunikations og sikkerhedsløsninger, der benytter sig af de nære fordele. sitet kan gøre naboerne opmærksomme på, at en alarm er gået i gang, eller at en nabo ønsker opmærksomhed. Vi gør det også muligt at sende en besked til naboen, hvis man ser noget mistænkeligt i nabolaget, eller hvis katten er løbet væk.

Vi ønsker at være i tæt dialog med vores aktive brugere – beboere, foreninger, bestyrelser og samarbejdspartnere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6726

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29241

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-01-2018
Udbudspris 200.000 DKK