Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fungerende Webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Salget suppleres med pop-op butik 1 måned årigt

Enkeltmandsvirksomhed med fungerende webshop med mindre omsætning men med meget stort potentiale. Vi har ca. 3000 følgere/likes på facebook. Vi åbner årligt en pop-up butik i Aalborg 3-4 uger, med omsætning på ca. kr. 200.000. Virksomheden har eksisteret siden 2014 og har et særdeles godt navn i branchen. Vi ønsker at sælge virksomheden, da der er behov for salgsfremmende investeringer for at udnytte det store potentiale. Der medfølger et varelager og inventar, som udgør næsten hele salgsprisen.

Økonomiske nøgletal

Vi købte virksomheden i januar 2016 og har investeret i ny hjemmeside, facebook og indkøb af varelager.
Produkterne sælges med 50-70% DB.
Samlet omsætning i 2017 ca. 250.000

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Dragter, udklædning og tilbehør til karneval, fastelavn, tema-fester, sidste skoledag med videre. Vi importerer alle produkter direkte fra fabrikanter i Kina og Spanien. Vi har et begrænset udvalg, så der er store muligheder og enormt potentiale i udvidelsen af produktsortimentet. Vi sælger løbende produkterne via vores web-shop, og åbner hvert år i maj måned en pop-up butik i Aalborg i forbindelse med karnevallet. Der er et stort uudnyttet potentiale i salg og distribution via andre kanaler såsom lokale butikker, BTB med mere..

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig via hjemmeside og sociale medier, men der er et stort uudnyttet potentiale. Kunderne kommer geografisk fra hele Danmark. Vores pop-up butik i Aalborg servicerer lokale kunder i forbindelse med karnevallet hvert år i maj måned.

Omkostninger

De faste omkostninger er begrænset til vedligeholdelse af hjemmeside og sociale medier. Forsikringerne er fortrinsvis vedrørende varelager.

Aktiver

Virksomheden drives fra hjemmeadesse med kontor og varelager.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev oprindeligt startet af 2 unge iværksættere i 2014, med henblik på salg af karnevalsdragter i Aalborg i forbindelse med karnevallet hvert år i maj måned. Senere kom web-shoppen til. De unge mennesker blev færdige med deres uddannelser, og kunne ikke længere varetage salget i butikken. Vi overtog butikken, med det formål at skaffe beskæftigelse til min hustru Raquel, som var hjemmegående. Det kniber dog med danskkundskaberne for min spanske hustru, hvilket resulterer i at jeg selv står for det meste af arbejdet. Da jeg sideløbende arbejder som salgschef i en velanerkendt virksomhed, er det svært at finde tid og overskud til at yde den nødvendige indsats. Derfor ønsker vi nu at sælge virksomheden til en køber, med bedre tid og ressourcer til at drive virksomheden.

Markedet

Vi opererer i dag udelukkende på det danske marked. Konkurrencesituationen på markedet betragtes som normal, men der er store muligheder for at udvikle virksomheden, ikke kun i Danmark.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne er især manglende engagement, tid og ressourcer. Større volumen på indkøb, bedre priser på pakkeforsendelser og investering i markedsføring er nogle områder hvor køberen kan forstærke konkurrencepositionen på markedet.

Stærke sider

Vores billige priser i forhold til produkternes høje kvalitet er vores stærke side. Da vi opererer med lave omkostninger og direkte indkøb uden mellemled, kan vi slå konkurrenterne på prisen.

Strategi

Strategien er at sælge virksomhedens produkter til kunder i hele Danmark til konkurrencedygtige priser.

Vision

Virksomheden vil være kundens foretrukne valg. Virksomheden vil være en af de store på markedet.
Udsigterne er fine, men der kræves en større indsats, end vi kan tilbyde i dag.

Ideel køber

Den ideelle køber er en køber med tid og ressourcer til at udvikle virksomheden.
Vi tilbyder køberen overdragelse af al viden og informationer, herunder naturligvis eksisterende kundedatabase og aftaler med leverandører. Vi står gerne til rådighed med rådgivning og vejledning på telefon og mail som en del af overtagelsessummen.

Opstartshjælp

Vi rådgiver i forbindelse med salget køberen i alle henseender.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1969

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29519

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-02-2018
Udbudspris 300.000 DKK