Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 395.000 DKK

Ølbrygning - 18 år gammel webshop. Omsætning 2017: 2,3 mio.

Kendt dansk webshop med salg af råvarer og udstyr til ølbrygning

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2000

Omsætningen i webshoppen er fra 2016 -> 2017 steget med 52,2%- Shoppen har mange tilbagevendelse kunder, så der bruges ikke penge på Adwords eller lign. Der er over 8000 tilmeldte til nyhedsbrev.

Der blev åbnet svensk webshop i 2017, og den er der blevet taget rigtig god imod. Der er store muligheder for fortiden, både i Sverige men også i lande hvis det ønskes. Der er gennem årene arbejde meget med SEO, så shoppen har idag top 2 placering på vigtigste søgeord.

Shoppen sælger råvarer og udstyr til danskere der brygger øl hjemme. Et utrolig hyggeligt folkefærd

Produktet

Webshoppen indkøber hovedsaglig varer i Europa og USA. Der ligger opskrifter på en lang række af egenudviklede ølopskrifter der sælges færdig. Det er også muligt for kunderne at blande sin egen maltblanding, sådan at kunden kan udvikle øl, med lige præcis den smag kunden ønsker.

Der sælges også alt det udstyr der skal bruges til ølbrygning i hjemme. Det er derfor en komplet køreklar webshop der sælges, med 18 år på bagen. Det er vores hjerteblød der sælges. Vi leder derfor efter den helt rigtige køber, der kan forsætte den meget positive udviklet shoppen er inde i.

Markedsføringskanaler

Der er gennem tiden brugt rigtig meget tid på SEO på shoppen. Den har derfor gennem de sidste mange år haft placering på nr 1-2 på de vigtigste søgeord. Langt største delen af kunderne vender dog tilbage efterfølgende og køber igen. Ølbryggere er loyale, når først de har fundet et god sted at købe deres råvarer.

Der er over 8000 tilmeldte til nyhedsbrev, hvilket må betegnes som en ren guldgruppen. Folk læser det vi skriver, og det giver massere og klik og køb når vi sender nyhedsbrev ud. Hvis der sendes flere nyhedsbreve ud, så kan omsætningen løftes markant.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2016 1.544.570
Omsætning 2017 2.351.106

DB 2017: 564.265,65
Alle tal excl. moms
Der er ikke anvendt Adwords i Danmark. Der er brugt 15.000 DKK på annoncer i svenske ølbryggere blade, efter den svenske shop blev lanceret.

Regnskab

  • Omsætning:2.351.106 DKK
  • Ebitda: 250.000 DKK
  • Resultat før skat: 200.000 DKK
  • Balancesum: 400.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Omkostninger

Det er muligt at overtage eksisterende lokaler med en årlig husleje på 96.000

Aktiver

Inventar og maskiner til brug i virksomheden

Varelager værdi 100.000 DKK
Værdi af ejendomme 0 DKK
Værdi af inventar 20.000 DKK

Virksomhedens historie

Ved opstarten i år 2000, der åbnede vi webshoppen, fordi der ikke var andre steder i Danmark, der solgte råvarer til ølbryggere. Det gik meget langsom til en start, og shoppen blev i mange år drevet fra et kælderværelse i privatbolig. Det er siden hen gået rigtig stærkt, og for den/de rigtige købere der er massere af muligheder der kan udnyttes.

Markedet

Der findes en række webshops der sælger de samme varer. Webshoppen vare den den første af sin art i Danmark. Der er derfor et rigtig godt kendskab til shoppen, og i dag kender langt de fleste shoppen. Ølbryggere er meget trofaste i deres indkøb, så behandler man kunderne god, så vender de tilbage.

Markedet har gennem de sidste mange år vokset, og der er intet der typer på det ikke skulle forsætte på den måde i år fremover.

Svagheder/udfordringer

I dag bliver shoppen drevet i fritiden. Vi har derfor været lidt presset på tid, og vi har holdt os tilbage med at udsende nyhedsbreve. Der ligger meget at hente for folk der har tiden til det.

Stærke sider

Et stærk brand - De fleste der brygger øl kender shoppen, og sørger man for at vedligeholde dette kendskab, så kan der også sælges produkter til disse kunder.

Ideel køber

En ølbrygger der har lyst til at gøre hobby til levevej. Med den rette fokus, kan du uden problemer skabe de egen levevej. Det perfekte fundament er klar til dig

Opstartshjælp

Vi tilbyder gerne hjælp til en opstart efter aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1908

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
29570

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
18-02-2018
Udbudspris 395.000 DKK