Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop til hest og rytter - Årlig omsætning 300.000 DKK - Organisk salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Komplet webshop med lager, inventar og kunder mail.

En virksomhed med mange muligheder, gode stabile kunder, kvalitets varer til gode priser, her kan alle være med. Webshoppen er med fuld support, nem at rediger,et system der er overskuelig. Betalinges systemet kan også overtager, der er penge på kontoen, få dage efter godkendelsen.
Der er 130 kunder der får nyhedsmail. De får mail når der er noget nyt og vigtig informationer.
Virksomhende har været på messer og er aktiv ude i landsdelen. En virksomhed der er i system, lige til at overtage,
Udvide og forme der hende hvor du ønsker det.

Økonomiske nøgletal

Man ganger ca. med 2.5 fra grossisten, omsætning ca. 300.000,- Det svinger meget efter hvor meget tilbud og sponsere gaver man giver væk. Virksomheden var meget gavmild i 2016.

Produktet

Alle produkter er fra et firma fra udlandet, så bestillingernes varer kan komme hurtigere frem, og har flere kunder med i samme bestilling, så ventetiden for kunder ikke er for lang, hvis det ikke er på lager, shoppen har ca. 600 vare, som er lige fra grimer i 9 farver og 5 størrelser. Shetlænder størrelser er et hit, Virksomheden oplever også kunder uden for ride branchen. Der er salg i både dækkener, fodtøj, plejemidler, ridebane tilbehør, som stald tilbehør, et meget bredt vare køb til en hver smag. Der er bestillinger både på mail, telefon og webshoppen.

Markedsføringskanaler

Markedsføring kan gøres bedre, Virksomheden er på Facebook og ligger godt på Google, selv om Virksomheden ikke bruger SEO. Kunderne kommer meste fra Sjælland over webshop og turister i sommerperioden i butikken.
Virksomheden benytter webshop, nyhedsmail, Facebook. også ved reklame ved messer og andre aktiviteter.

Omkostninger

Årlig udgifter er
Webshop et årlig beløb på 14740,-
Google sikkerhed årlig beløb 395,-
Betalings modul årlig beløb 2295,-
Domæne navn årlig beløb 45,-

Aktiver

Indtægter svinger.
En god måned er der salg for 35.000,- DKK.
Messer ligger også der.

Varelager på 31.903 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Min barsel var slut og blev tilbudt at købe virksomheden, jeg sprang ud i det med begge ben, skulle sætte mig ind i alle de produkter jeg havde købt, vi startede op i stuen, indtil butikken stod færdig. Kundebetjening overvinde jeg hurtig, elskede at hjælpe folk, der var ikke webshop i starten, annonce hajer, jo dyre lære penge. omsætning og overskuddet stiger i takt med børende bliver store, Jeg havde 7 heste selv ved siden af og gav ride undervisning, spændt hårdt for. Butikken ligger ved privaten, så man skal vende sig til den trafik, folk er over det hele. Det gode ved det er kunder der kommer igen, de gode snakke, de erfaringer man får, også ved rådgivning i telefonen, Jeg går meget op i hestes anatomi, de skal have det rigtig udstyr og ingen ride tvang.

Markedet

Der kommer flere heste til hver år, Det er godt med konkuranter, Der lukker butikker og åbner nogen hver år.

Svagheder/udfordringer

Jeg har ingen fjender, Virksomhed køber jeg i et navn nu er det omdøbt i et personlig navn, Den gamle butik var der en anden butik der var efter mig, som skrev og ringede, når vi havde sammen varer, han var på Sjælland og jeg i Jylland, Da jeg skiftede navn forsvandt ham. så fik jeg arbejds ro. Nu er der ingen trusler.

Stærke sider

Min rådgivning får jeg ros for, Jeg sælger ikke produkter, som jeg ikke kan stå inde for, men jeg forklar kunden hvorfor jeg ikke vil sælge dette produkt. vil de købe det,kan de bestille det og jeg gør kunden opmærksom på at der er deres ejet ansvar. Telefon rådgivning tager jeg ikke penge for, jeg får ejerne til at tænke over, hvad hun syndes der er bedst for hende hest.
Man skal forny sig og sætte sig ind i tingene, Januar 2016 kom en ny ride hjelms lov. følge med udviklingen, hvad det er folk efterspørger. Jeg har ikke de dyre mærker og tøj, Jeg har mere salg i varer til dagligdagen.

Ideel køber

Alle alders grupper kan overtage virksomheden, mænd som kvinder. Tid er op til en selv, åbner man butik, er det normal butiks tider, webshop kunder kan pakkes, når man har tid. Det kommer også an på, hvor meget man vil gøre ud af det. og hvor stor omsætning jeg har behov for.

Opstartshjælp

Jeg står gerne til rådighed på telefon og mail. Jeg hælper dig gerne godt igang, hvis du er ny i faget, Du må gerne lære at mine 12 års erfaringer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5640

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
29348

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-01-2018
Udbudspris 50.000 DKK