Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 95.000 DKK

Webshop Med salg af smykker og super god SoMe profil

Potentiel webshop for vækst og udvikling

 • Flytbarhed:Flytbar
 • Type:Webshop
 • Ansatte:5 eller derunder
 • Grundlagt:2015
 • Oprettet den:11-10-2017
 • Annonce set:937
 • Følgere:9
 • Kontaktet:23
Udbudspris 95.000 DKK Honorar ved køb: 6.350 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Køb denne potentielle guldgruppe webshop og tjen din investering hjem på under 12 måneder.

Da jeg nu har valgt sætte min webshop til salg, har jeg udarbejdet et salgsdokument med de mest væsentlige informationer om shoppen, jeg kan fremsende ved forespørgelse.

Hvorfor sælge webshoppen?

Jeg har desværre ikke tid nok i min hverdag, med to jobs ved siden af og en masse eksaminer. Jeg har et job hvor jeg arbejder mange dage i udlandet efter mine eksaminer er afsluttet, og jeg vil derfor ikke kunne drive virksomheden fremadrettet.

Virksomheden startede som en webshop der udelukkende solgte armbånd under et andet navn end nu. Indenfor et halvt år efter opstart havde vi en god omsætning og et rigtig stort overskud pga. den høje avance på produkterne, så der blev det besluttet at udvide sortimentet til at være! mere bredt valg af accessoires til piger. Derfor blev den gamle webshop forvandlet til den nuværende som ikke er begrænset af kun, at sælge armbånd. det første koncept blev startet d. 20 april 2015 og blev så overført til den nuværende d. 16 februar 2016.

Webshoppen er opbygget i Woocommerce igennem Wordpress som er et open Source CMSL system. Shopsystemet er let og overskueligt, samt at det template der er anvendt er 100% responsivt.

Faste omkostninger:
Shoppen har meget få faste omkostninger. Domænerne bliver hostet hos UnoEuro webhotel og der er også SSL certifikat til betalingsgateway er købt. Det løber samlet set for alle domæner og SSL certifikater op i 860 kr. årligt.

Da webshoppen benytter stripe som betalingsløsning er der ingen faste omkostninger forbundet ud over det SSL certifikat som kører som kører gennem UnoEuro. Paypal er også en betalingsmulighed på shoppen. Virksomheden er også godkendt til mobilepay online.

Salgskanaler:
Shoppens hovedsagelige indtægt kommer fra trafik genereret gennem sociale medier (FB & Instagram.

Facebook: ca 2000 følgere
Instagram: ca 2500 følgere

Der er brugt meget få midler på FB marketing, da det ikke har været nødvendigt for at skabe omsætning. Billedmaterialet og omtale af produkterne har skabt salget i sig selv. Der er samlet set brugt omkring 20.000 kr. På FB & Instagram annoncer, og opsætningen og alt arbejde der er lavet til disse annoncer følger selvfølgelig med.

Udover sociale medier er der solgt en stor del produkter ved fysisk handel igennem diverse markeder, garderobe salg osv. De salgskanaler en eventuel køber kunne udvide salget med var eksempelvis følgende: Dealsites (kontakter til alle danske dealsites medfølger), Google Adwords, Bing Ads, forbedret SEO, forbedret FB / Social marketing (på de allerede eksisterende sociale medier).

Der er desuden blevet programmeret mulighed for at udsende nyhedsbreve via!mail,!som kunden kan tilmelde sig (kører gennem MailChimp), samt at der er onlinesupport på hjemmesiden som kan administreres fra både computer og telefon så kunden altid har mulighed for en god service samt support.

Ønskeliste, forudbestilling og mulighed for at oprette sig som bruger er også programmeret. Ved endt bestilling udsendes der en kvitteringsmail til kunden, og der er blevet programmeret så vores mail ikke ender i spam mappen ved kunden.

Der medfølger et varelager på 48.000, ex moms. Samt en smule inventar
(kasser, kuverter, printer & laberpapir osv.)

Da det er meget små genstande fylder lageret ikke mere end at det kan pakkes sammen på 3 kvadratmeter, men skal det sættes ordentligt op skal man nok bruge 68 kvadratmeter for at optimere den daglige arbejdsproces med webshoppen.

Shoppen har i alt omsat for 245.400, dog har der været et utal af kunder der har købt på adressen samt en stor del fysiske kunder på diverse markeder.
Samlet set løber omsætningen op på omkring 270.000.

Der har været svingninger i omsætningen alt efter hvad årstid det er og hvor meget der bliver gjort ud af den sociale marketing. Eksempelvis er der en stor stigning i salget omkring jul da mange køber produkterne som julegaver.

Pris:
Pris 140.000, inkl. moms. Der er mulighed for at vi kan diskutere den endelige pris nærmere, men vi ønsker selvfølgelig alle udgifter fra shoppen dækket. Desuden har den samlede udsalgspris fra varelageret en større værdi.

For mere information kan jeg kontaktes gennem annoncen


Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:28716
 • Forretningen opererer i: Hele landet
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:40.000 DKK
 • Værdi af inventar:Ikke oplyst
 • Årsag til salg:Andet
 • Omsætning:0 - 1/2 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning