Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 199.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Velkendt webshop i autobranchen sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Simpel at drive pga. lagerhotel, suveræne leverandører

Super velkendt og tungt etableret webshop indenfor autobranchen sælges. Spring etableringsfasen over og gå direkte til drift!

Webshoppen er en af Danmarks ældste på markedet, og har en stor kundedatabase. Desuden ligger der en aftale med danmarks største forsikringsselskab, som har været i drift, men som pt. hviler indtil nye kræfter kommer til.

Webshoppen er bygget på en særdeles solid leverandørkreds, med aftaler som normalt ikke kan opnås størrelsen taget i betragtning. Alle opstartsudgifter afholdt for længst, brandet er opbygget og shoppen kører stabilt. Webshoppen sælges med varelager (Indkøbspris 148.000 - Salgspris ca. 300.000).

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2016: 2.2 mio
Omsætning 2017: 1.4 mio (pga. ingen markedsføring)

Lagerværdi (indkøbspris): 148.000
Lagerværdi (salgspris): ca. 300.000

Overskud før skat: 47.000 DKK

Produktet

Salg af autoreservedele og pladedele/skadesdele, samt lidt autotilbehør. Produkterne købes direkte hos flere ledende tyske producenter. Derefter sendes de til vores lagerhotel i Handewitt på grænsen, som sender det med dansk fragt ind i landet. Der er desuden mulighed for ekspansion til europa, da vi har bedre "eksport-priser" end de tyske kunder kan købe til.

Dertil er der mulighed for kæmpe ekspansion på markedet for skadesdele, hvis der opbygges et bare nogenlunde lager hos vores lagerhotel.

Markedsføringskanaler

Pt. benyttes der kun Adwords samt almindelig organisk google. Der har været brugt lidt penge på SEO også.

Der har aldrig været kørt noget facebook, retargeting, affiliate, nyhedsbreve, automatiske emails eller andet, så der er massive muligheder for let at skrue på omsætningen her.

Omkostninger

Udgifter til lagerhotel, webshop, løn og fragtfirmaer (postdanmark og brink transport).

Aktiver

Lagerværdi (indkøbspris): 148.000
Lagerværdi (salgspris): ca. 300.000

Varelager på 148.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 148.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev købt i 2010, som et hobbyprojekt. Derefter voksede selskabet drastisk og vi fik pludselig en aftale med danmarks største forsikringsselskab ligesom vi fik aftaler med de aller største producenter. Webshoppen blev drevet ved siden af andre fuldtidsjobs. Vi var dog desværre aldrig villige til at gå helhjertet ind i det, hvilket betyder at virksomheden blev liggende på omkring de 2 mio i omsætning.

Nu betyder en skilsmisse, at vi langt om længe må gå af med virksomheden, da ingen af os kan finde tiden/lysten.

Markedet

B2C: Der er ingen seriøse danske konkurrenter. Konkurrenter er tyske shops, med danske "proforma-hjemmesider". De er dog lette at slå på kundeservice og varebeskrivelser. Desværre har vi bare ikke energien til det.

B2B: Alle værksteder er interesseret i at købe varerne billigt. Men desværre har vi ikke turde satse på, at opbygge et nogenlunde lager, som kan føde værkstederne hurtigt nok. På markedet for skadesdele har vi en hvilende aftale med danmarks største forsikringsselskab, hvilket kan give op mod 100 mio i omsætning. Her har vi dog heller ikke haft energien til at gå ordentlig til værks, og give forsirkingsselskabet det de forventer. Samtidig er der kun 1 konkurrence (Klokkerholm) på skadesdele, som leverer nogle skod på produkter.

Svagheder/udfordringer

-

Stærke sider

Suveræne leverandører (markedets bedste)
Velkendt navn
Gode aftaler
Let at drive pga. godt lagerhotel
Mulighed for drastisk ekspansion.

Strategi

Der er ingen. Det er ren vedligehold.

Vision

Virksomheden kan blive uomtvisteligt markedsledende med +100 mio i omsætning (det er ikke højtflyvende, det er faktisk realiteter).

Ideel køber

Den ideelle køber kan drive webshop og har flair og markedsføring på nettet. Kendskab til autobranchen er godt, men ikke dræbene nødvendigt.

Opstartshjælp

Vi vil tilbyde grundig oplæring.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2748

Sælger kontaktet:
53

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
29308

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-01-2018
Udbudspris 199.000 DKK