Storkøbenhavn

Private label beachwear and accessories brand - Klar til Fulfillment By Amazon (FBA)

Søger drift partner til 80% af ApS med erfaring - Webshop tilknyttet - Alt materiale klar.

 • Flytbarhed:Flytbar
 • Type:Webshop
 • Ansatte:5 eller derunder
 • Grundlagt:2010
 • Oprettet den:17-03-2018
 • Annonce set:289
 • Følgere:1
 • Kontaktet:2
Udbudspris 120.000 DKK Salær ved køb: 7.100 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

intent regnskab eksempel

Teaser

Jeg ønsker at finde den rette partner til overtage majoriteten af mit ApS selskab der har sit eget Private label produkt indenfor beachwear og accessories. Jeg har selv designet, produceret og startet selskabet op, med passion for kreativitet og et ønske om at følge mine drømme. Jeg har måtte sande at jeg ikke har tiden til at dække alle område...

Beskrivelse

Jeg ønsker at finde den rette partner til overtage majoriteten af mit ApS selskab der har sit eget Private label produkt indenfor beachwear og accessories. Jeg har selv designet, produceret og startet selskabet op, med passion for kreativitet og et ønske om at følge mine drømme.

Jeg har måtte sande at jeg ikke har tiden til at dække alle områder selskabet har behov for, da jeg ved siden er selskabet har en professionel fuldtidstilling indenfor TV branchen.

Derfor søger jeg en mulig partner med sans og erfaring indenfor drift af private label produkter.

Hvis du selv har passion for at drive og vækste et selskab indenfor tøjbranchen men ikke har sans for design og kollektion vil jeg anbefale at læse videre.

Jeg vil som det første nævne at selskabet ikke har nogen gæld men at man kan benytte et skatte mæssigt underskud i selskabet på 660.189 kr. (Regnskab 2017). Regnskabet bærer præg af etablerings omkostningerne med egenfinanserede midler.

Da produkterne er lavet af meget høj kvalitet og derfor også har høje produktionsomkostninger, er jeg bevidst om at der skal findes en kvalitetsmæssig mellemting, så avancen kommer op samtidig med at prisen på produkterne kommer ned og matcher et bredere forbrugermarked, da branding af et high-end produkt kræver en del penge for at skabe awareness og forbruger loyalitet.

Hvis man har erfaring og netværk indenfor produktion samt kan sørge for at skaffe lave produktionsomkostninger uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten er der et klart match med mig.

En klar strategi for brandet vil være at opsøge Amazon FBA som en mulig distributionskanal og være med på fremtidens E-handelsplatform.

Kort fortalt vil fulfilment by Amazon sige at, man sender sine vare direkte til et Amazon lager (Central lager i Tyskland). Amazon sørger for at sende varerne til kunden, når kunden køber varer på Amazon.com. Som sælger betaler man Amazon for at holde lager og sende varerne mv. og så tjener man den forskel der må ligge mellem omk. og prisen varen bliver solgt til.

Det vil sige, at det kort fortalt handler det om at skabe gode produkter samtidig med, at man holder sin produktion og varelager oppe udfra kundebehovet. Amazon står selv for markedsføring af produkterne.

Der findes selskaber der os hjælper med at opsætte og hjælpe med at blive partner med Amazon hvilket man kan høre mere om igennem Saxis.

Produktet

Produkterne er lavet ud af den fineste, højeste og bedste kvalitet. Alt er lavet i frotté som er en blandning af 60% bomuld og 40% Bambus. Bambus som sikrer at det er antibakterielt, slidstærkt og tørrer hurtigt.

Alle produkter er designet af mig.

Kollektionen er strandkjoler, badekåber, strandtasker, ialt omkring 10 forskellige styles af strand kjoler, en strandtaske og en sort badekåbe (kimono style). Alle produkterne er tidsløse og i lyse farver. Det er meget inspireret af classic retro stil hvilket er meget moderne samtidig med, at have et præg af minimaliske skandinaviske elementer.

Der er tilknyttet en meget velfungerende webshop som har en sin helt egen grafiske identitet som matcher produkternes visuelle identitet.

Markedsføringskanaler

Der har indtil videre været brugt facebook og instagram som hovedkanaler. Det klart at i 2018, kan man nå langt med at skabe produktawareness igennem influencer-marketing. Hvilket i bund og grund har været bagtanken men dette har ikke været eksekveret tilstrækkeligt.

Én af grundene til at salget har haltet er, at i begyndelsen blev der arbejdet 100% med selskabet og der var en del butikker og spa saloner som købte produkterne. Alle var meget tilfredse og genbestilte i sæson 2014 og 2015, men da jeg har en professionel karriere indenfor filmbranchen kunne jeg ikke fortsætte at arbejde 100% med selskabet. Det vil også sige at hvis du er interesseret i dette selskab vil jeg udelukkende være design ansvarlig og stå for at skabe nye kollektioner. Derfor sælger jeg også majoriteten af selskabet.

Noget der skal nævnes er at vi har et par artikler i Alt for Damerne og Femina. Hvilket også er den primære målgruppe.

Økonomiske nøgletal

Jeg har sammenlagt investeret 850.000 kr. i selskabet da min største drøm var, at lave et kvalitets produkt som jeg selv ville købe.
Der ligger idag et varelager på 30.000 kr. i indkøbspris. Der er idag ingen omsætning i selskabet efter jeg ikke kunne fokusere 100% på det mere.

Ideel køber

Nogen som allerede er i detailhandel og kan udvide samt har erfaring med at finde en rigtig god producent til produkterne.

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:29732
 • Forretningen opererer i:Ikke oplyst
 • Branche:Detailhandel/Specialforretninger
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:50.000 DKK
 • Værdi af inventar:Inventar er ikke inkluderet
 • Årsag til salg:Andet
 • Omsætning:0 - 1/2 million
 • Omsætningsstatus:Har haft omsætning
 • Overskud før skat:0 DKK