Affiliate - basto.dk med +2.000 DKK organisk omsætning - Fiskegrej og outdoor

Bliv ejer af din egen affiliate portal, som samler produkter fra en lang række webshops.

Omsætning 0 - 1/2 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2017

Hjemmesiden er to affiliate shoppingportaler, som automatisk samler en lang række produkter fra danske webshops. Når vi viderestiller folk, og de køber noget i den respektive webshop, får vi en provision af dette salg.

Alt er 100% køreklart. Enkelt og lækker design, skarp niche(r) med mulighed for udvidelse og gode aftaler med affiliate-partnere. Alle siderne er blevet optimeret med henblik på SEO i form af title tags og meta descriptions. En række af de stærke kategorisider, har fået nogle gode laaange tekster. Derudover er der bygget nogle få, stærke links til siden. Denne kombination gør, at vi allerede kan se, at vores nøglesider er begyndt at kravle op i Googles søgeresultater med hastige skridt. Flere søgeord er allerede på side #1 i Google.

Der er tale om 2 affiliate-sider ved overtagelse. #2 portal er blevet opsat for nyligt, hvilket betyder, at der endnu ikke har været nogle salg. Alt på portal #2 er også færdig, og klar til at arbejde sig op i Googles søgeresultater for derefter at lave penge til dig, mens du sover.

Produktet

En hjemmeside, som udadtil ligner en webshop. Vi samler produkter fra en række danske webshops, og viderestiller folk, når de klikker på et produkt. Portalen er i en stærk niche, hvor den gns. ordreværdi er høj.

Markedsføringskanaler

Økonomiske nøgletal

Indtil videre har portalen omsat for +2.000 DKK.

Statisk for besøgstal på hjemmesiden i 2018 (5 marts 2018 - 3 december 2018):
Sessions: 1.576
Users: 1.315
Bouncerate: 28,74%
Pages per session: 3

Omkostninger

Der er månedlige omkostninger for knap 200 DKK.

Dette fordeles således:
Webhotel: ca. 20 DKK
Product management tool: ca. 160 DKK - Dette er et abonomment, som vi har fået til halv pris. Dette vil sige, at det skulle være muligt, at få en mindre pakke til halv pris, så omkostningen kun bliver det halve. Dette er noget, som vi kan hjælpe med. En mindre pakke er mere end rigeligt - vi har en ret stor pakke, da vi havde planer om at der skulle laves en masse forskellige affiliate portaler med forskellige nicher.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
279

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30700

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-12-2018
Udbudspris 25.000 DKK