Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med herretøj - Organisk omsætning 86.000 DKK - Overskudsgrad 60%

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Varelager inkluderet - 30.000 DKK

Overtag en kørende webshop med lagervarer, handelsaftaler og et fint potentiale.

Webshop med handel af herretøj i store størrelser sælges til kostprisen da vi travlhed med en anden webshop ikke formår at passe den her butik tilfredstillende. Shoppen har på egen hånd formået at omsætte for 85000 årligt, vel og mærke uden at vi har haft tid til at gøre det store ud af at reklamere eller de sociale medier. Altså hovedsageligt organisk trafik. Mange positive tilbagemeldinger fra vore kunder, gode anmeldelser på trust pilot.

Økonomiske nøgletal

omsætning 2016 - 87.046 kr.
omsætning 2017 - 85.286 kr.

Overskudsgrad på ca 60%

Så her er chancen for at gøre en god handel, der kan tjene sig selv hjem allerede det første år, hvis du er engageret.

Regnskab

  • Omsætning:86.000 DKK
  • Ebitda: 52.000 DKK
  • Resultat før skat: 52.000 DKK
  • Balancesum: 45.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Flot og gennemarbejdet shop udviklet i woocommerce og med den grafiske brugerflade udarbejdet af et professionelt reklamebureau. Der er postet omkring 100.000 i drift, design og udvikling siden maj 2015 hvor vi startede webshoppen. Den ligger udemærket i søgemaskinerne, og 100% af salget sidste år stammer fra organisk trafik. Der følger leverandør aftaler med som også kan dropshippe direkte til kunder i hele europa. Shoppen er klargjort til multisite og der følger domæner med i handlen til det tyske og svenske marked.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har i 2016 benyttet sig af enkelte betalte kampagner på facebook og adwords i google. Mens omsætningen i 2017 har været båret udelukkende af organisk trafik. Der er oprettet GOOGLE+ site med geo targeting og facebook side med 100 følgere.

Omkostninger

Driftsomkostninger pr år . ca 500 kr til domænenavn og webhotel

Aktiver

varelager bestående af vinterjakker, bukser, skjorter, tshirts, hættetrøjer, strik og boxershorts til en salgsværdi på min. 30.000

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Mig og min partner startede 2 webshops op samtidig for at sikre os at vi kunne holde hjulene i gang. Men grundet megen travlhed i vores anden butik og i privatlivet, har denne shop aldrig fået den opmærksomhed den fortjener og som der skal til for at den virkelig udmynter sit potientiale. Den er baseret på smart tøj til store mænd som ikke kan købe modetøj i almindelige butikker og som ikke gider gå i de forfærdelige klude man ellers kan få i herretøjsbutikkerne hvis man vejer lidt for meget. Den er blevet modtaget rigtig godt af de danske kunder og er gjort klar til at udvide i Tyskland hvor der er et kæmpe marked og hvor vi har en super dropshippingaftale.

Markedet

Voksende niche marked med smart og moderigtigt herretøj i store størrelser.

Stærke sider

Vi har noget tøj som du ikke finder andre steder. samt kontakt til et par store brands der er klar til at indgå samarbejde omkring deres oversize kollektioner.

Ideel køber

Den idelle køber er intresseret i modetøj og kender til de udfordringer kraftige mennesker har når de skal købe nyt tøj.

Opstartshjælp

Vi hjælper med overdragelse af webhoteller, sociale platforme, domæner og leverandør aftaler.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2417

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
29520

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-02-2018
Udbudspris 35.000 DKK