Midtjylland

Unik dropshipping webshop med salg af møbler, lamper & boligtilbehør i stærk vækst!

E-mærket og SEO optimeret hjemmside. - Overskud på 107.000 kr.

 • Flytbarhed:Flytbar
 • Type:Webshop
 • Ansatte:5 eller derunder
 • Grundlagt:2017
 • Oprettet den:05-06-2018
 • Annonce set:1361
 • Følgere:21
 • Kontaktet:19
Udbudspris 220.000 DKK Salær ved køb: 10.100 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Hvad vil du sige til en løn resten af 2018 på +100.000kr. Ved at køre driften på samme niveau som nu, og muligheden for at hæve indtjeneingen via din viden og arbejdet med siden. Jeg vil ligeledes tilbyde at du køber 80% ejerskab og jeg beholder de 20% i en periode på op til 1 år, hvor vi sætter en fælles målsætning og efterfølgende afvikler det. Jeg har fået andet arbejde igennem den erfaring dette projekt har givet mig, men tror så meget på dette at jeg derfor er villig til at tilbyde mig selv i denne periode. Der er selvfølgelig også mulighed for 100% overtagelse fra dag 1.

Virksomheden er total leverandør af møbler, belysning & boligtilbehør. Og fører et unik udvalg af kvalitets produkter, fra dansk grossister. Virksomhedens hjemmeside har kostet over 100.000kr, da det har været vigtigt at skabe en god platform som gør det er nemt at håndtere den daglige drift. Og give kunderne en god oplevelse, og være tilgængelige over for dem. Der blevet lagt stor vægt på SEO arbejdet fra starten, for at sikre gode placeringer på Google. Selve navnet og domænet er kendt i branchen, hvilket giver en fordel og tryghed hos forbrugerne. Den daglige drift en nem at køre, da alt er sat op automatisk i forhold til fragt labels, regnskab, telefon, betalinger, ordre osv. 80% af produkterne sælges via dropshipping, hvilket gør det yderst attraktivt at drive siden - Man sparre tid og penge, og kan koncentrerer sig om at vækste forretningen.

Produktet

Møbler, belysning & boligtilbehør. Den størreste fokus har lagt på salget af møbler, og derfor er der et kæmpe potentiale i at udvige med endnu mere boligtilbehør.
Der medfølger i alt 9 leverandøraftaler med nogle af landets førende brands indenfor området, og der er uendelige muligheder for at vælge det helt rigtige sortiment uden begrænsninger. 1 enkelt af leverandøraftalerne er ikke på shoppen endnu, men ligger klar på tegnebrættet. Der forhandles nogle af tidens helt store brands indenfor branchen, hvilket bidrager med en stor brand værdi til forretningen og konceptet. Det er svært at komme i betragtning til at forhandle alle disse brands, men her får du det foræret og mulighed for at vælge et unikt udvalg af produkter.

Markedsføringskanaler

Shopplatforme – ShopAlike.dk her vises hele udvalget.
Adwords – med en høj ROI kan fremvises.
E-mail markedsføring 150+ tilmeldte på nyhedsbrev, opsat i mailchimp.
Facebookside med 652 følgere.
Instagram med 148 følgere.
Partner-ads Affiliate med en konverseringrate på over 4%. Og 6% provision tilbydes.
Sponser aftaler som er betalt for resten af året. Samlet værdi 6.000kr.
Blog på webshoppen. - Ubenyttet.
Linkbuilding med nye links månedligt, i rigtig høj kvalitet.

Økonomiske nøgletal

Kan fremvises ved seriøse henvendelser.
Omsætning inkl. Moms 1/1-18 – 31-5-18 – +307.000kr. heraf overskud på 107.000kr.
Avancen ligger på over 40% i gennemsnit.

De sidste 90 dage kan jeg fremvise følgende tal:
Konverterings rate på 1% og omsætningen er steget med 70%

Der har været 9.259 besøgende
Betalt søgning: 3.900 - 41,3% Omsætning på 53.100.-
Organisk søgning: 2.706 - 28,7% Omsætning 39.486.-
Henvisninger: 1136 - 12% Omsætning 7.330.-
Direkte: 940 - 10% Omsætning 19.390.-
Sociale medier: 592 - 6,3% Omsætning 7.995.-
Andet: 170 - 1,7% Omsætning 0.-
Salg via E-mail/telefon: Omsætning 22.500.-

Gensøgnings procent på 5,92%

Opdateret d.12/7-18 - I Juni måned har omsætningen været 75.000.- trods et varmt sommervejr.

Omkostninger

Web hosting, E-conomic, Fuldt integret for hurtig bogføring, Indløsningsaftale til kort betaling via E-pay, AdWords, emballage, domæne, firmafon.

Aktiver

Et mindre varelager ca. 15.000kr. Kan eventuel medfølge ved salg.
Emaballage.
Forsendelses udstyr.

Virksomhedens historie

virksomheden er startet i 2017 og en min anden fuldtid webshop, e-handel er en spændende branche i konstant udvikling. Den er startet udfra de værdier og ønsket om at skabe en fornuftigt forretning, kombineret med en forkærlighed for dansk design og kvalitet. Siden års skiftet er siden kørt på fuld tid, og der er blevet lagt meget arbejde og sjæl i det. Der er lagt rigtig meget tid og penge i at skabe en troværdig og tillidsfuld webshop. Og i brugervenlighed når folk surfer rundt på shoppen, og det kan ses på konverterings raten. Det er har virkelig til tider krævet noget ekstra ordinært at nå dertil hvor virksomheden er i dag, og potentialet er stort for den rette person.

Markedet

Markedet er i stærk vækst, folk bliver mere og mere opmærksomme på deres indretning af hjemmet. Der er også stor konkurrence på markedet, og man skal derfor kunne levere en klasse service og være tilgængelig overfor kunderne. Jeg vil ikke sige man behøver et højt produktkenskab for at sælge varene, da de sælger sig selv men lidt viden skader ikke.

Svagheder/udfordringer

Manglende tid grundet andet arbejde.
Konkurrence præget marked.
Markedsføring via nyhedsbreve.
Facebook annoncering.
Hvis du er en ørn til online markedsføring eller kender nogle som kan hjælpe, kan det gøre en stor forskel og skabe væsentligt øget omsætning.

Stærke sider

Stor kundetilfredshed.
Troværdig webshop, folk tør at handle stort ind.
Du kommer i øjenhøjde med dine leverandøre, du bliver inviteret til messer og arrangementer.
Over 1000 oprettede produkter, og unikke muligheder for at sælge kvalitet.
Dropshipping – du behøver ikke lagerplads, og det er nemt at håndtere.
Også slår vi konkurrenterne på hurtig levering.
Konkurrencedygtige priser.

Strategi

Den bedste strategi jeg kan komme i tanke om er ærlighed, man kommer rigtig langt med det over for kunderne - og så bliver du en vinder, og folk vil gerne handle ved en vinder! Helt grundlæggende har strategien været at skabe en gennemsigtighed, og tale til kunderne igennem en stærk profil.

Vision

Det er at give kunderne de bedste betingelser, for at få lige netop de møbler, de går og ønsker sig. Ønsket er at skabe en onlineforretning med et unikt udvalg af produkter, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Og tage udgangspunkt i det nordiske marked, og sælger derfor gerne møbler til hele Skandinavien. Det er vigtigt at kunderne får leveret sine varer hurtigt og sikkert lige til døren. Visionen har været at huske hvem der er i centrum.

Ideel køber

En iværksætter som kan se muligheder i en forretning i vækst, og bidrage til udvikling af shoppen via stærke kompetencer. Eller en ganske almindelig person som drømmer om at have en webshop med uendelige muligheder, og mulighed for at sætte sit personlige præg. Hvis du har en passion for kvalitet, design og kan spotte de nye trends er dette et perfekt match. Hvis du samtid besidder evnerne til at formidle salget til slut brugeren, så har du rigtig gode muligheder for at få succes.
Så gider du ikke alt besværet med at starte fra bunden, så har du en fantastisk mulighed for at overtage en god forretning. Du får en fuldstændig færdig arbejdet webshop med indtjening fra dag 1, hvor det kun er dig selv som sætter begrænsninger. Du kan køre virksomheden på deltid, fuldtid eller måske benytte muligheden for at slå den sammen med en eksisterende. Der er 1-2 timers dagligt arbejde i siden som den køre nu, selvfølgelig i perioder mere.

Hvorfor sælge?
Tiden er den vigtigste grund dertil, forretningen fortjener endnu mere tid end jeg kan lægge i det på nuværende tidspunkt desværre. Også er der andre projekter og udfordringer som bliver prioriteret højere. Jeg ønsker at se forretningen bliver taget til de næste 2, 3, 4 eller måske flere niveauer, derfor er det vigtig at finde den rette køber.

DET ER VIGTIGT AT UNDERSTREGE DRIFTEN AF VIRKSOMHEDEN VIL BLIVE OPRETHOLDT UNDER HELE FORLØBET!

Opstartshjælp

Der kan aftales hjælp til opstart, samt x antal gratis konsulent timer efter aftaler. Jeg vil stå til rådighed på mail og mobil 2 uger efter overtagelsen og svare på spørgsmål.

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:30070
 • Forretningen opererer i:Ikke oplyst
 • Branche:Internethandel Detail (b2c)
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:Varelager er ikke inkluderet
 • Værdi af inventar:Inventar er ikke inkluderet
 • Årsag til salg:Andet
 • Omsætning:1/2 - 1 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning
 • Overskud før skat:107.765 DKK