Personlig træning i naturen med webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Firmaet tilbyder personlig træning i naturen og har et enormt udviklingspotentiale. Man kan fx bygge et netværk af personlige trænere overalt i DK og i udlandet netop fordi, at træningen foregår udendørs og ikke er fastlåst til et center.

Der er et marked for personlig træning. Det har jeg igennem det 2 årig firma erfaret, hvor jeg har trænet over 200 mennesker i naturen. Netop, at folk var så vilde med træningen i naturen samt ideen om, at træningen kun varer 30 minutter (Højintensitetstræning), passer perfekt ind i folks hverdag. Firmaet blev og er en succes, og det kan vokse endnu mere, hvis viljen og lysten er til det.

Websitet er bygget i wordpress, som er nemt at arbejde i. Websitet har abonnementløsning og webshop. Du kan fx lægge pdf filer ind og sælge dem som en e-bog, kostplan m.m. dvs. som et digitalt produkt. Det giver en passivt indtjeningsmulighed.

Websitet er også knyttet til google analytics, så du bl.a. kan se, hvor mange besøgende websitet har.

Firmaet har kun udgifter i form af opretholdelse af websitet, som ca. er 500 kroner om måneden. Der er ingen lokaleomkostninger, fordi træningen er udendørs. Hvis du vælger at have en bil med udstyr i, så er det selvfølgelig en ekstra udgift. Der følger ikke en bil med i købet, men der er noget træningsudstyr, som er med.

Jeg har brugt rigtig meget energi på at bygge firmaet op, og der er en referenceliste/resultatliste på over 50 mennesker, hvor de fortæller om deres succeshistorier med firmaet. Endvidere er der over 40 5 stjernede anmeldelser på facebooksiden.

Websitet indeholder også over 10 artikler om sundhed og kundehistorier. Da firmaet er ungt. Dvs. 2 år til september er SEO ikke helt perfekt. Dog genkender google firmaet ved de fleste søgninger på personlig træning, men firmaet kommer på 2 eller 3 side. En investering i SEO ville gøre underværker i forhold til kundehenvendelser, som mest er sket igennem facebook samt mund til mund.

Visionen for firmaet er at gøre det til en stærk konkurrent til fitnesscentrene ved at træne folk i naturen. Mange overvægtige mennesker elsker dette koncept, fordi de dermed undgår at blive genstand for negativ opmærksomhed i centrene.

Udviklingspotentialet er helt klart stort. Der kan bygges et uendeligt netværk af trænere overalt i DK og det kan internationaliseres, som jeg så småt er startet på. Websitet er nemlig også på engelsk.

Grunden til at jeg ønsker at sælge er fordi, at jeg ønsker at prøve kræfter med et nyt projekt. Dette projekt har jeg brugt størstedelen af mit liv de sidste 2 år på at udvikle, men da jeg holder mest af opstartsfasen, og det er dette firma ikke helt i længere. Det er startet op, og det kører med en positiv omsætning.

For opretholdelse af omsætningen vil det kræve, at du finder kunder (evt. overtager eksisterende kunder, som er på FYN). Disse kunder skal du træne og engagere dig i. Du kan ikke alene tjene dine penge på den digitale funktion som salg af kostplaner m.m. Det er i hvert fald ikke lykkedes for mig.

Såfremt du ønsker at overtage firmaet, og du ikke kan overtage eksisterende kunder, så forventer jeg, at du ligeså hurtigt som jeg selv, kan finde kunder via facebook, hvor du også overtager facebooksiden, hvorigennem du kan køre dine kampagner.

Jeg er naturligvis fuldt ud behjælpelig med at dele ud af alle mine erfaringer i forbindelse med at finde kunder og drive forretningen inden den fulde overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2757

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
27819

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-05-2017
Udbudspris 499.000 DKK