Stort lager af giftfri træ- og silikone hobbyartikler

Jeg har i snart 16 år solgt hobbyartikler til fremstilling af legetøj til baby’er. Det er nu på tide, at komme videre og jeg sælger derfor hele mit varelager af giftfri træperler, silikoneperler og en hel masse andet, der kan bruges til det jeg kalder BABYKREA. Varelagerets værdi er pr. 29/12-20 kr. 172.000. Ved køb oplyser jeg desuden om mine leverandører, så der kan suppleres op. Alle varer er giftfri og kan bruges til fremstilling af bl.a. Suttesnore Barnevognskæder Rangler Ammekæder Og meget mere Alle varer findes i mange farver og former. Her er nogle af varegrupperne: Træperler Træclips Silikoneperler Silikoneclips Snor & Elastik Grosgrainbånd - over 100 forskellige Seleclips Bogstavperler i træ og silkone Rasledåser & musikbokse & bamsefyld Bidefigurer i træ og silikone O-ringe - MAM adaptere Træringe i flere størrelse Uro - ophæng lav selv Gaveposer Ønsker du at sælge fra en webshop vil jeg lægge et link i min shop til din butik i en aftalt periode. Sælges samlet.

Varens stand

Alle varer er nye. Størstedelen af perlene kommer i løs vægt og jeg inkluderer en del poser til pakning Grosgrainbånd kommer på ruller i flere forskellige størrelser. Kan sælges metervis.

Forsendelse og afhentning

Afhængigt af hvor langt det skal tranporteres bliver vi enige om en god aftale for begge parter. Jeg kan godt levere indenfor rimelighed :)

Udbudspris 100.000,00 kr.