Kom igang med Saxis

Saxis er Danmarks største online markedsplads for køb og salg af virksomheder.
Siden 2007 har vi hjulpet både købere og sælgere af virksomheder med at finde hinanden.

Køb din næste virksomhed gennem Saxis

Gennem beskedsystemet på Saxis kan du nemt skrive med sælgere og modtage dokumenter omkring deres virksomheder. Du kan bruge det både på mobilen, tablet og computeren, vi sørger for at du får besked når der er nye meddelelser. Få beskeder når der kommer nye virksomheder til salg indenfor din branche. På vores blog finder du guides og artikler som klæder dig og sælger bedre på til at gennemføre transaktionen, så du får den bedst mulige oplevelse.

Se vores 500+ virksomheder til salg

Sælg din virksomhed nemt og overskueligt

Bliv guidet igennem oprettelsen af en anonym salgsannonce, så du får alle de oplysninger med som potentielle købere gerne vil se. Din annonce bliver sendt ud i vores køberkartotek på 3.655 registrerede købere og vist frem til vores mere end 45.000 månedlige besøgende. Når du har fundet den rette køber, hjælper Saxis med dokumenter, finansiering og rådgivning, så handlen kan blive afsluttet på bedste vis.

Kom igang med salget idag
Valget blev Saxis da det var relativt overskueligt og det var diskret samtidig med at jeg blev forbundet med købere der var interesserede. Det har helt sikkert været det rigtige for mig.
Kristoffer Hjerrild Solgte Underwear4men.dk Læs om Kristoffer's forløb